One su se vratile!
Moderne čizmice iznad kolena ponovo vladaju. Priznaćete da je činjenica da mogu izgledati skroz sexy kada se kombinuju sa haljinama i bundama kao i kratkim zimskim šorcevima, a kada ne želite da skrećete pažnju izazovnim look-om spajajte ih sa nekim dobrim džinsom ili pak nekim interesantnim printom. Mada ja uvek težim da postignem neki kontrast i nabacam suprotne stilove, u ovom slučaju sam bila vrlo jednostavna. I osim što nas kaputi greju oni mogu izgledati vrlo raskošno a i sigurna sam da se ove zime nalaze na listi želja svake trendseterke. Koliko sam mogla da primetim Zara ima jako lep izbor, tako da pronađite svoj kroj i utoplite se. Zima je stigla u naš grad.

Ne znam da li ste znale za ŠTA ŽENE ŽELE portal gde možete pronaći mnoštvo saveta, informacija i najnovijih aktuelnosti ali i dosta  dobrih modnih preporuka.  Ako ih još uvek niste otkrile, pogledajte OVDE a od danas u njihovoj rubrici STIL  svake nedelje ću vam pisati o carstvu haljina i skladnog oblacenja.

Be-my-dress-260Be-my-dress-266 Be-my-dress-262 Be-my-dress-261 Be-my-dress-263 Be-my-dress-264 Be-my-dress-269Be-my-dress-267 Be-my-dress-265

Be my dress Sweater and coat//Zara boots//Miss60 jeans  Photo by Nata

Leave a Comment