Inspiracija i večita potraga za istom. Nisam opterećeni tragac za dobitnim modnim pravilima kao ni stručnjak po pitanju mode ali jedno je sigurno moda me je oduvek fascinirala i terala u potragu za inspiracijom.

Kao i većina vas uživam u besprekidnom traganju za dobrim komadima koji mi čine dan lepšim, otvaraju nove vidike, teraju me da eksperimentišem, da se tražim i da uživam u njima. Volim jednostavan i pročišcen stil, a večna klasika dobija novu formu ove jeseni. Mala crna haljina zamenjena je crnom suknjom. Crnu suknju možete lako kombinovati sa belom košuljom, a ovakve odevne kombinacije najbolje izgledaju uz visoke potpetice i upadljiv karmin.

Nikada mi nije dosta cipela sa punom petom, ovim Zarinim sam doslovce "dušu" uzela jer se lako kombinuju uz sve.  Suncani 5. oktobar u mom Beogradu je prepun inspiracije, tako da..pozdravljam vas i odlazim da uživam u ovom danu.

Be-my-dress-18Be-my-dres10Be-my-dress-30Be-my-dress-11Be-my-dress-12Be-my-dress-31Be-my-dress-15

Shirt Be my dress // Skirt Be my dress // Zara jacket // Zara shoes

2 Comments
 1. Milica
  October 9, 2013 at 13:28
  Reply

  Sve vam je prelepo!

 2. leya
  October 13, 2013 at 20:49
  Reply

  htela sam bas da pitam odakle su ove cizme, pa sad vidim u tekstu da pise... ako vec neces da naglasavas odakle je sta (od odece, znas na sta mislim, kao sto vecina modnih blogerki pise na kraju svakog posta) mozda bi mogla u samom tekstu da naglasis nekako (na primer, da boldujes) robne marke koje pominjes. cisto zbog preglednosti.

Leave a Comment