Istanbul.
Ovaj grad me od prvog susreta inspiriše i čini da se osećam kao u svom. Njihov način odevanja je takodje stvar o kojoj bih vam pisala podosta, kao i o njihovim malim shop-ovima koji su nakrcani jeftinom garderobom, gde ćete naći neverovatan broj različitih materijala i raznovrsnost u komadima. Energija koja se javi u ovom svetu šoping manije i osećaja u tom haosu svega i svačega, haljina, suknji, boja, dezena, kombinovanju stilova i samom odabiru kako bi se i šta nosilo  je jedan osećaj koji pretpostavljam čuči u svakoj ženi i često je neobjašnjiv. Samo mi znamo koliko malo nam je potrebno da budemo srećne.
Na mojoj facebook strani OVDE ste do sada mogle da vidite nešto garderobe koja je bila na prodaju, a sada ću vam to predstaviti u malo većem stilu na ovom sajtu.
Što se ovog posta tiče, htela sam da vam spomenem temu karirano koje definitivno i dalje vlada. Kontrast je glavna reč zimske mode, kožne pantalone ili čizme iznad kolena neophodne su da se postigne ovaj buntovnicki koledž stil. Ja nosim moje H&M jer za  pešačenje duboke čizme definitivno ne bi bile udoban izbor.

Be-my-dress-011 Be-my-dress-012 Be-my-dress-013 Be-my-dress-00111 Be-my-dress-014 Be-my-dress-0111 Be-my-dress-019 Be-my-dress-016 Be-my-dress-020Be-my-dress-015 Be-my-dress-025

Leave a Comment